Italdesign Giugiaro Gea (764 ZS) bezpilota koncepts (+ foto)

Ženēvas motoršovā Italdesign Giugiaro Gea piedāvā savu skatījumu par bezpilota nākotnes auto, kas pēc kompānijas pārstāvju domām, ir dažu tuvāko gadu jautājums.

Autonomās vadīšanas tehnoloģijas uz priekšu iet straujiem soļiem un pie līdzīgiem projektiem strādā teju visas pasaules lielākās autobūves kompānijas, ieskaitot digitālo tehnoloģiju milžus Apple un Google.

 

Kad šoferis vairs nebūs vajadzīgs vai tā pakalpojumi būs nepieciešami vien atsevišķās situācijās, autoražotāji varēs konstruēt transportlīdzekļus, kur uzsvars likts uz pasažieru ērtībām.

 

Līdzīga filozofija iemiesota arī itāļu kompānijas konceptā – automašīnas garums ir 5,37 metri, bet riteņu bāze sasniedz 3,33 m – gluži kā augstākās klases luksusa limuzīniem. Salonā iebūvēti četri atsevišķi, ar smalku ādu apvilkti sēdekļi. Priekšējos sēdekļus var apgriezt par 180 grādiem, bet aizmugures durvis veras kā Rolls-Royce, nodrošinot ērtu iekāpšanu un izkāpšanu. Īpaši ekskluzīvi izskatās 26 collu riteņu diski ar 60 smalki nostrādātiem spieķiem, bet par piedziņu gādā četri elektromotori ar kopējo jaudu 764 ZS.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.