“Rolls-Royce” kabriolets ar karbona apdari (+ foto)

Britu kompānija “Rolls-Royce” izgatavojusi “Phantom Drophead Coupe” kabrioleta īpašo versiju “Nighthawk,” kas tiks izlaista vien deviņu eksemplāru lielā skaitā un paredzēta tikai ASV tirgum.

Foto: Rolls-Royce

“Phantom Drophead Coupe Nighthawk” ir melnā “Diamond Black” toņa virsbūves krāsojums, sudraboti riteņu diski un adaptīvie gaismas diožu galvenie lukturi. Ar sarkanas un melnas ādas kombināciju izdarinātā ādas salona noformējumam izmantots oglekļa šķiedras materiāls, kas grezno centrālo konsoli, durvju paneļus, mērinstrumentu paneli un stūres rata spieķus.  

Foto: Rolls-Royce

Īpašā Phantom motortelpā iebūvēts 6,75 litru V12 motors, kas attīsta 460 ZS un 719 Nm griezes momentu. No vietas līdz simtam tas var paātrināties 5,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 241 km/h.

Foto: Rolls-Royce

“Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Nighthawk” tiks izgatavots vien deviņos eksemplāros un visas automašīnas tiks realizētas ASV tirgū.

Foto: Rolls-Royce

“Nighthawk” nav vienīgā īpašā “Phantom” kabrioleta modifikācija – savulaik tika izstrādāta speciāla versija Indijas tirgum. Par “Maharaja” nosauktais modelis tika veidots ņemot vērā Indijas „Zelta laikmeta” mākslas ietekmi.

Foto: Rolls-Royce

Foto: Rolls-Royce

Foto: Rolls-Royce

Foto: Rolls-Royce

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.