“SSangYong” pastāsta par krosoveru “Tivoli” (+foto)

Dienvidkorejas kompānija “SsangYong” papildinājusi informāciju par savu jauno krosoveru “Tivoli,” kas Eiropas tirgū gaidāms 2015.gada vasarā. “SSangYong” publicējis jaunus attēlus un atklājis, ka Eiropas tirgum tiek gatavota arī dīzeļa versija.

Eiropā “Tivoli” būs nopērkams ar diviem 1,6 litru motoriem. Sākumā būs pieejama tikai priekšējo riteņu piedziņas versija kombinācijā ar 126 ZS (157 Nm) jaudīgo benzīna motoru, ko varēs komplektēt ar sešu pakāpju manuālo kārbu vai papildaprīkojumā iekļauto Aisin sešu pakāpju automātisko transmisiju.

Foto: Publicitātes foto

Mūsu tirgum interesanta būtu dīzeļversija, taču “SSangYong” neatklāj motora tehniskos parametrus, solot to darīt ne vēlāk kā līdz martam, kad “Tivoli” svinēs Eiropas pirmizrādi Ženēvas autoizstādē. Zināms, ka Korejas versija ar benzīna motoru un 6 MK uz 100 km patērē vidēji 8,1 litru degvielas.

4,19 m garajam “Tivoli” ir 2,60 m gara riteņu bāze, kā arī bagāžas nodalījums ar 423 litru ietilpību. Aprīkojumā būs septiņi gaisa spilveni (ieskaitot vadītāja ceļgalu sargus), divu zonu klimatkontrole, ventilējams vadītāja sēdeklis, multimediju komplekss ar septiņu collu ekrānu, “Bluetooth” atbalstu, navigāciju un atpakaļskata kameru. Par drošību gādās ESP un riepu spiediena kontroles sistēma, bet no opciju saraksta varēs izvēlēties jumta lūku, kruīzkontroli, parkošanās un lietus sensorus, tālo gaismu automātiku.

Foto: Publicitātes foto

Ražotājs paredzējis plašas individualizācijas iespējas, tādēļ izvēloties automobili, klients varēs pasūtīt savādākas krāsas jumtu, vairākus salona krāsu variantus un tml.

“SSangYong Tivoli” konkurentu netrūkst: “Opel Mokka,” “Nissan Juke,” “Peugeot 2008” ir tikai daži no tiem.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.