“S60 Inscription” – zviedru sedans Ziemeļamerikai (+ foto)

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē Zviedrijas autobūves kompānija “Volvo” demonstrē sedana “S60” pagarināto versiju “S60 Inscription.” Ķīnā ražotais limuzīns turpmāk būs nopērkams arī Ziemeļamerikas tirgū.

Foto: Publicitātes foto

Līdz šim “S60” pagarinātā modifikācija, kas no “S60” sedana atšķiras ar savu par 8,1 centimetru garāko riteņu bāzi, bija nopērkams tikai Ķīnā, taču turpmāk to varēs iegādāties arī komfortablās, drošās un uzticamās zviedru tehnikas cienītāji Ziemeļamerikā.

Foto: Publicitātes foto

Ķīnā sevišķi pieprasīta ir tieši pagarinātā versija, ko pasūta vidēji turīgi biznesmeņi, tādēļ ražotājs cer, ka arī Amerikā, kur izmēros lieli un komfortabli sedani allaž bijuši cieņā, viņu piedāvājumam varētu būt labs noiets.

Foto: Publicitātes foto

Atgādināsim, ka 2010.gadā Ford piederošo Zviedrijas autoražotāju iegādājās viena no lielākajām Ķīnas autobūves kompānijām “Geely.” Pērnā gada rudenī “Volvo” izplatītā oficiālā atskaite par 2014.gada pirmo deviņu mēnešu rezultātiem vēstīja, ka automašīnu piegāžu apjoms pasaulē palielinājies par 9%, bet tirdzniecības apjoms visa gada griezumā varētu pieaugt par 10% – līdz 470 000 automobiļu.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.