“Opel” parāda vismazāko modeli (+ foto)

“Opel” nodemonstrējis sava jaunā modeļa “Karl” attēlus. Vācu kompānijas piedāvājumā tas nostāsies pakāpienu zemāk par mazauto “Corsa” un kļūs pats zīmola vislētāko modeli.

3680 mm garā un 900 kg smagā “Karl” pamatā ir māteskompānijas “General Motors” ražotā mazauto “Chevrolet Spark” platforma, savukārt motoru paleti par godu kompānijas dibinātāja Ādama Opela vecākajam brālim Karlam nosauktais modelis aizgūs no gabarītos nedaudz lielākā “Adam.” Tie būs trīs un četru cilindru agregāti, lai gan sākumā būs pieejams tikai viens dzinējs – “Ecotec” saimes benzīna motors ar 75 ZS jaudu komplektā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas tirgum paredzētajā pamata komplektācijā būs iekļauta stabilizācijas sistēma, sistēma, kas palīdz uzsākt kustību slīpumos un stūres pastiprinātājs ar City režīmu, kas atvieglo manevrēšanu nelielā ātrumā. Papildaprīkojuma sarakstā var atrast daudzas noderīgas palīgierīces, tostarp multimediju sistēmu IntelliLink, kas savietojama ar “Android” un “iOS” operētājsistēmām, kruīzkontroles un parkošanās palīgsistēmas, sistēmu, kas brīdinās par joslas pārkāpšanu. Pieejamas arī patērētājam jau pierastākas opcijas, kā, piemēram, miglas lukturi vai stūres rata un priekšējo sēdekļu apsilde.  

Foto: Publicitātes foto

“Opel Karl” cena Eiropas tirgū sākas no 10 000 eiro, bet par vismazākā “Opel” konkurentiem kļūs “Volkswagen up!,” “Kia Picanto,” “Hyundai i10” un “Fiat Panda.”

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.