“Ford” muskuļauto Esenes motoršovā (+ foto)

Esenes autoizstādē “Ford” kompānija demonstrē muskuļauto “Mustang,” kas savu 50 gadu ilgajā vēsturē pirmoreiz tiks piedāvāts arī Eiropā.

Foto: Publicitātes foto

No 2016.gada “Ford Mustang” kļūs oficiāli pieejams Eiropas pircējiem, kas varēs izvēlēties kupejas vai kabrioleta modeli. Arī motoru izvēlē divi varianti: klasiskais piecu litru V8 atmosfēriskais agregāts vai 2,3 litru četru cilindru turbo dzinējs ar degvielas tiešās iesmidzināšanas sistēmu un 313 ZS (434 Nm), ko “Ford” izstrādājis speciāli “Mustang” modelim, solot zemu degvielas patēriņu.

Foto: Publicitātes foto

5,0 litru motors attīsta 418 Zs (524 Nm) un no rūpnīcas komplektēts ar “Getrag” īpaši veikli slēdzošu sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Kā alternatīvu pircējs var izvēlēties automātisko pārnesumkārbu ar sešām pakāpēm un ātrumu pārslēgšanas funkciju ar stūres lāpstiņām.   

Foto: Publicitātes foto

“Mustang” Eiropas versija jau no rūpnīcas tiks piegādāta ar 19 collu riteņiem un “Selectable Drive Mode” sistēmu, kas vadītājam ļauj izvēlēties individuālus stūres iekārtas, motora, ātrumkārbas, stabilitātes un drošības sistēmu darbības iestatījumus.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.