“Porsche Cayenne GTS” modernizēts (+ foto)

Losandželosas motoršovā (no 18.11) Porsche iepazīstinās ar Cayenne GTS modernizēto modeli, kas tagad kļuvis vēl jaudīgāks.

“Porsche Cayenne GTS” iebūvēts 3,6 litru biturbo sešcilindru motors, kas nomainījis agrāk izmantoto V8 atmosfērisko dzinēju. Jaunais agregāts attīsta 440 zirgspēku jaudu un 600 Nm griezes momentu, kas ir par 20 ZS un 60 Nm vairāk nekā agrāk izmantotajam motoram.

Foto: Publicitātes foto

Arī degvielu tas patērē par 0,9 litriem (uz 100 km kombinētajā ciklā) mazāk un var lepoties ar labākiem dinamikas rādītājiem – agrāk “Cayenne GTS” 100 km/h sasniegšanai vajadzēja 5,7 sekundes, bet tagad – par 0,5 sekundēm mazāk (5,2 sek.). Vēl ātrāk (5,1 sek.) to var paveikt, ja apvidnieks komplektēts ar “Sport Chrono” (papildaprīkojums) paketi. “Cayenne GTS” maksimālais ātrums ir 262 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Automašīnas standarta aprīkojumā ir sporta izplūdes sistēma, par 24 mm pazemināta mehatronā šasija un sarkanas krāsas “Cayenne Turbo” bremžu mehānismi ar 390 un 358 mm diskiem priekšā un aizmugurē.

Vizuālo izskatu izceļ “Sport Design” aprīkojuma komplekts ar aizmugures spoileri, riteņu arku un sliekšņu uzlikām, 20 collu riteņu diski, tonēti biksenona lukturi priekšā un diožu lampas aizmugurē. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.