Ford Kuga saņem divus jaunus motorus un jaunas palīgsistēmas

Ford paziņojis par jaunievedumiem krosovera Kuga Eiropas versijas piedāvājumā: divi jauni motori, uzlabots elektronisko palīgierīču klāsts.

Ford iepriecina krosovera Kuga pircējus ar diviem jauniem agregātiem. Viens no tiem ir modernizēts divlitru turbo dīzelis, kas tagad attīsta 180 ZS un 400 Nm – par 17 ZS un 40 Nm vairāk nekā agrāk, bet otrs – 1,5 litru EcoBoost saimes benzīna turbo motors, kas tāpat kā agrāk pieejams divās jaudas pakāpēs ar 150 un 182 ZS, taču kļuvis videi draudzīgs un kaitīgo CO2 izmešu daudzums tā atgāzēs būs par 7% mazāk. Šis agregāts Kuga motoru klāstā nomainīs pašlaik izmantoto 1,6 litru dzinēju.

Ford atzīmē, ka modernizētais dīzeļdzinējs kompānijai ir īpaši svarīgs – pārdošanas dati liecina, ka aptuveni 83% Kuga pircēju 20 lielākajos Eiropas tirgos, kur pirmajos deviņos mēnešos pārdoti 63 000 eksemplāru, izvēlējušies krosoveru tieši ar šo agregātu.

Ford Kuga bāzes modeļa aprīkojumā tagad būs Start-Stop sistēma, kruīzkontrole un sistēma, kas kontrolē riepu spiedienu. Krosoveru varēs komplektēt ar ceļazīmju atpazīšanas sistēmu un tuvo/tālo gaismu automātiku, adaptīvo kruīzkontroli un palīgsistēmām, kas brīdina par joslas pārkāpšanu un šķēršļiem aklajā zonā.

Ford Kuga pie Latvijas dīleriem maksā, sākot no EUR 19 999 par versiju ar 1,6 litru 150 ZS EcoBoost benzīna motoru, sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu un priekšējo riteņu piedziņu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.