“Fiat” uzbūvē četrdurvju kupeju-krosoveru (+ foto)

Brazīlijas Sanpaulu notiekošajā motoršovā “Fiat” iepazīstinājis ar konceptuālo krosoveru “FCC4.” Prezentējot jaunumu izstādes apmeklētājiem, ražotājs to apzīmējis kā četrdurvju kupeju ar piedzīvojumu raksturu.

Fiat FCC4 Foto: Publicitātes foto

Automobilis ir 5000 mm garš, 1940 mm plats un 1600 mm augsts. Vizuālajam noformējumam izvēlēta agresīva veidola priekšpuse ar diožu galvenajiem un miglas lukturiem, slīps vējstikls un lejupkrītoša jumta līnija. Konceptam ir mazas aizmugures durvis, virsbūves apakšas aizsargi priekšpusē un aizmugurē un neparasts bagāžas nodalījuma vāka risinājums. Par “FCC4” tehnisko pusi informācijas nav.

Fiat FCC4 Foto: Publicitātes foto

“Fiat FCC4” līdzinās citam konceptuālam automobilim – Mitsubishi GR-HEV, kas tika parādīts 2013.gada Ženēvas autoizstādē. Eksperti pieļauj, ka šajā konceptā iemiesotie risinājumi tiks izmantoti, veidojot 2015.gadā gaidāmā pikapa L200 jauno modeli.

Fiat FCC4 Foto: Publicitātes foto

Šā gada septembrī Fiat un Mitsubishi parakstīja vienošanos, kas paredz sadarbību uz pikapa L200 bāzes radītu automobiļu ražošanā. Galvenie šo autobūves produktu noieta tirgi būs Latīņamerika un Austrumeiropa.

Mitsubishi GR-HEV Foto: Publicitātes foto

Fiat FCC4 Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.