Fiat 500X Opening Edition 2000 eksemplāros (+ foto)

Fiat jaunais krosovers 500X ceļu pie pircējiem sāks ar īpašo versiju Opening Edition, kas tiks izlaista ierobežotā 2000 eksemplāru lielā sērijā. Īpašā versija pieejama priekšpiedziņas un 4×4 variantā.

Opening Edition priekšpiedziņas versija no standarta produkcijas atšķirsies ar Arte pelēkas krāsas virsbūvi un uzlabotu aprīkojuma klāstu, kurā iekļauti: 18 collu riteņu diski, automātiskā klimatkontroles iekārta, bezatslēgas pieeja un starta sistēma, tonēti stikli aizmugurē, joslas pārkāpšanas brīdinājuma un aklā leņķa palīgsistēma, sistēma, kas palīdz izvairīties no sadursmes ar priekšā braucošo transportlīdzekli un atpakaļskata kamera.

Krosovera komplektācija papildināta ar komforta paketi, kas aprīkojumam pievieno vidējos elkoņa balstus sēdekļiem un regulējamu ergonomisko muguras balstu vadītāja sēdeklim.

Opening Edition 4×4 firmas zīme būs Amore sarkanas krāsas virsbūve. 500X 4×4 Opening Edition jau no rūpnīcas saņems deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, Uconnect multimediju sistēmu ar navigāciju un 6,5 collu ekrānu, divkrāsu ādas interjera apdari, gaismu un lietus sensoru, automātiski aptumšojošos salona spoguli un ātrumu pārslēgšanas sviras pie stūres. Komplektāciju papildinās ziemas pakete ar apsildāmu stūri un vējstikla apsildīšanas funkciju.

Fiat 500X Opening Edition ar priekšējo riteņu piedziņu un 1,4 litru 140 ZS benzīna motoru Vācijā maksās 22 040 eiro. Kā alternatīva tiek piedāvāts 1,6 dīzelis ar 120 ZS, savukārt 4×4 variants ar 2,0 litru turbo dīzeli un 9AK pircējam izmaksās EUR 32 330. Abus modeļus jau tagad var pasūtīt, griežoties interneta vietnē ww.500X.Fiat500.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.