“Volkswagen” iezīmē “Transporter” nākotni (+ foto)

Komerctransportlīdzekļu izstādē Hanoverē “Volkswagen” prezentējis konceptuālu pikapu “Tristar,” kas iezīmē nākotnes dizaina līniju “Transporter” saimes modeļiem.

Foto: Autobild.de

“Tristar” pikapa garums ir 4,78m, platums 2,32 m, bet augstums – 2,07 m. Konceptam ir īsā riteņu bāze, pagarināta kabīne ar transformējamu salonu un pastāvīgā pilnpiedziņa ar bloķējošo diferenciāli aizmugures asī. Automobilis komplektēts ar rupja protektora apvidus riepām, bet tā klīrenss palielināts par 30 mm.

Foto: Autobild.de

Zem kravas kastes grīdas atrodas no putekļiem un mitruma pasargāts nodalījums, kurā var uzglabāt sīkākus priekšmetus vai darba instrumentus. Vajadzības gadījumā šo nodalījumu var izvilkt uz aizmuguri līdz pat vairāku metru garumam. Vēl viena „slēptuve” ierīkota zem dubultās kabīnes grīdas.

Foto: Autobild.de

Pikapa salons komplektēts ar 20 collu planšetdatoru, multimediju sistēmu un kafijas automātu, bet vadītāja un pasažiera sēdekļi regulējami dažādās pozās un var apgriezties ap savu asi.

Foto: Autobild.de

Motortelpā iebūvēts divlitru turbo dīzelis, kas attīsta 204 ZS jaudu un 450 Nm griezes momentu un darbojas kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu. Šāds komplekts pikapam nodrošina maksimālo ātrumu 185 km/h, bet paātrinājumam līdz 100 km/h vajadzēs 10 sekundes.

Foto: Autobild.de

“Volkswagen T6” sērijveida modelis ar “Tristar” pikapa vizuālajiem vaibstiem tiks parādīts 2015.gada Ženēvas autoizstādē, bet kafijas automāta tā salonā visticamāk nebūs.

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.