Elektriskais “Nissan Leaf” pārtop par pikapu (+ foto)

“Nissan” tehniskā centra darbinieki Arizonā (ASV) pārbūvējuši elektriskās piedziņas hečbeku par pikapu, kas tiks izmantots uzņēmuma 1234 hektāru lielajā teritorijā lielgabarīta detaļu pārvadāšanai.

Foto: Publicitātes foto

Konstruktori nogriezuši “Leaf” virsbūves aizmugurējās daļas augšu, atstājot tikai aizmugures durvis, kas vēlāk pārtapa par pikapa spārniem. Pēc tam sagatavotā konstrukcija tika apvienota ar pikapa “Frontier” (“Navara”) kravas nodalījumu. Pēc dizaineru ieteikuma par “Sparky” nosauktajam pikapam tika nedaudz pārveidots aizmugures lukturu izvietojums, gabarītgaismas pārceļot zem bufera, bet kravas kastes grīda tika izklāta ar dēļiem, lai radītu asociācijas ar retro pikapiem.

Foto: Publicitātes foto

 Gala rezultātā radies itin mīlīgs un visnotaļ praktisks pikaps, kas tāpat kā Leaf hečbeks, pārvietojoties nerada nekādu kaitējumu videi.

Arizonas tehniskais centrs ir “Nissan” kompānijas galvenais izmēģinājumu centrs Ziemeļamerikā. Centra teritorijā atrodas 92 km garš ovālais treks, bet uzņēmuma galvenais uzdevums ir “Nissan” tehnikas izmēģinājumi karstajos tuksneša apstākļos.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.