Peugeot Quartz parāda pilsētas krosovera nākotni (+ foto)

Konceptautomobilis Quartz, kas tiks parādīts Parīzes automobiļu izstādē, ļauj nojaust, kādā virzienā dodas Peugeot, attīstot savus pilsētas krosoverus.

Peugeot Quartz raksturo sportiski spēcīgs un dinamisks izskats, savukārt automobiļa salons ir funkcionāls un pilns ar vadītāju atbalstošām augstākajām tehnoloģijām.

Pilsētas krosoverā ir vieta četriem pasažieriem, katram pasažierim ir savs atsevišķi stāvošs sēdeklis. Braukšanas komfortu palielina arī garā garenbāze un automobiļa 2 metru platums un 4,5 metru garums.

Foto: netcarshow.com

Quartz ārējo izskatu uzsver LED priekšējie un aizmugures lukturi, gaismu atstarojošā dzinēja vēdināšanas atveres sānos un platie 23 collu riteņi.

Konceptautomobiļa interjera dizains piedāvā jaunus materiālus, piemēram, bazaltu, digitāli adītu tekstilu un chine ādu. Quartz ir pirmais modelis pasaulē, kas automobiļa interjerā izmanto digitāli adītu tekstilu. Grīdas un durvju paneļus sedz melna, savukārt sēdekļus – brūna āda. Sacīkšu automobiļu iedvesmotā kantainā stūre ļauj braucējam mainīt gan braukšanas režīmu, gan pārnesumu, izmantojot uz stūres esošos taustiņus.

Foto: netcarshow.com

Peugeot Sport izstrādāto reibinošo, pat pustūkstoti zirgspēku sasniedzošo hibrīdu Quartz uz priekšu ved 1,6 litru THP 199kW (270 ZS) iekšējās aizdedzes un divi (85kW) elektrodzinēji, kas enerģiju gūst no 400V akumulatora.

Quartz izmantotā 6 pārnesumu automātiskā pārnesumu kārba vadītājam ļauj izvēlēties kādu no trim braukšanas režīmiem: ZEV, ROAD un RACE. Režīmā ZEV automobilis, cik ilgi iespējams, brauc, izmantojot elektrodzinēju un akumulatoru (līdz 50km). ROAD režīmā automobilis pārvietojas benzīna un elektrodzinēja kombinētajā režīmā, un RACE režīms nodrošina maksimālu jaudu un īpašu braukšanas pieredzi, vienlaicīgi izmantojot visu triju dzinēju jaudu. Pneimatiskā balstiekārta automobiļa klīrensu automātiski iestata diapazonā no 300 līdz 350 mm.

Foto: netcarshow.com

Foto: netcarshow.com

Foto: netcarshow.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.