“Ford” parāda otrās paaudzes “S-Max” (+ foto)

Ford publicējis internetā septiņvietīgā minivena S-Max otrās paaudzes modeļa attēlus, plašākai publikai solot to parādīt Parīzes autoizstādē oktobrī.

“Ford” jaunums izgatavots uz jaunās paaudzes “Ford Mondeo” bāzes, bet dizainā var saskatīt iezīmes no modernizētā “Focus” un “Fiesta” vaibstiem.

“S-Max” dārgākās versijas var būt aprīkotas ar elektriski regulējamiem otrās un trešās rindas sēdekļiem, turklāt pirmajai rindai var būt arī ventilācijas un masāžas funkcijas, sānu gaisa drošības spilveniem aizmugures pasažieriem un bagāžnieka vāka pacelšanas/nolaišanas mehānisma elektropievadu, ko iedarbina pašūpojot kāju zem aizmugures bufera.

Par minivena motoriem oficiāli apstiprinātas informācijas nav, tomēr “Auto Express” prognozē, ka “S-Max” pircēji var rēķināties ar divlitru dīzeli, kas pieejams trīs versijas (119, 150 un 179 ZS), savukārt benzīna motoru cienītāji varēs izvēlēties 1,5 litru 160 ZS vai 2,0 litru 240 ZS EcoBoost agregātu. Dzinējus varēs kombinēt ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko “PowerShift” divsajūgu pārnesumkārbu. Interesanti, ka līdztekus priekšpiedziņas variantam, “S-Max” pirmoreiz būs pieejams arī pilnpiedziņas modifikācijā. Tirdzniecībā jaunais “Ford S-Max” nonāks 2015.gada vasarā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.