Jauno “Opel Corsa” jau var pasūtīt (+ foto)

Kamēr jaunā “Opel Corsa” vēl tikai gaida savu pirmo iznācienu Parīzes autoizstādē (4.-19.10), kur tā stāsies plašākas publikas priekšā, dīleru saloni uzsākuši pieteikumu pieņemšanu automobiļa iegādei.

Foto: Publicitātes foto

Vācijā piektās paaudzes modelis maksās, sākot no 11 980 eiro par benzīna versiju, par lētāko dīzeļa modifikāciju nāksies atdot EUR 14 930, bet piemaksa par divām papildu durvīm būs 750 eiro.

Foto: Publicitātes foto

4,02 m garo mazauto var komplektēt ar pilnīgu jaunu trīscilindru benzīna motoru, kas attīsta 90 ZS vai 115 ZS (170 Nm abās versijās), atbilst Euro-6 normatīviem un uz 100 km patērē vidēji  4,3 litrus degvielas 90 ZS versijā. Benzīna motoru izvēlē būs arī 1,4 litru 100 ZS (200 Nm) turbo agregāts, kā arī modernizēti un Euro-6 normatīviem atbilstoši 1,2 un 1,4 litru atmosfēriskie agregāti ar 70 un 90 ZS jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Dīzeļmotorus pārstāv 1,3 litru CDTI dzinējs ar 75 un 90 ZS jaudu. Vājākajā variantā kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu motora kaitīgo izmešu daudzums ir tikai 85 g/km, bet vidējais degvielas patēriņš – vien 3,2 litri uz 100 km. Manuālās transmisijas vietā pircējs varēs izvēlēties arī “Easytronic 3.0” automatizēto pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

“Corsa” aprīkojumu varēs uzlabot ar IntelliLink multimediju sistēmu (EUR 300), 580 eiro vērtu asistentu paketi, kurā iekļauti parkošanās sensori, parkošanās palīgsistēma un aklā leņķa asistents. Papildaprīkojuma sarakstā būs arī biksenona starmeši ar diožu dienas gaitas lukturiem un līkumu izgaismošanas funkciju, atpakaļskata kamera (EUR 295), otrās paaudzes ceļazīmju atpazīšanas sistēma, joslas pārkāpšanas brīdinājuma sistēma, tālo gaismu asistents un sistēma, kas ar vizuāliem un akustiskiem signāliem brīdina par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli, kolīdz iestatītais minimālais attālums līdz tam ir pārkāpts.

Foto: Publicitātes foto

“Corsa” rīcībā arī modernizēta elektriskā stūres iekārta ar “City” režīmu, kas noderēs manevrējot šaurās ielās vai auto stāvvietās, bet vēl augstāka komforta cienītāji var pasūtīt apsildes sistēmu stūrei, sēdekļiem un vējstiklam.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.