Atrodi “Jeep” un saņem to par velti!

Oktobrī Eiropas tirgū tiks uzsākta Jeep jaunākā un mazākā modeļa Renegade tirdzniecība. Taču pie zināmas veiksmes par mazā apvidnieka īpašnieku var kļūt arī ātrāk, tādēļ, ka… Jeep to jau ir atvedis un kaut kur paslēpis, bet atslēgas „atstājis aizdedzē.”

Tā vācu Bild.de apraksta neparasto akciju, ko ražotājs sarīkojis, lai bruģētu ceļu savam jaunākajam produktam. Renegade bāzes modelis maksā 19 900 eiro, taču Jeep savu „apslēpto mantu” nokomplektējis par apaļiem 30 000 eiro. Lai kļūtu par laimīgo atradēju, Renegade tīkotājam cītīgi jāseko līdzi norādēm, kas tikšot publicētas kompānijas mājaslapā.

Par 19 900 eiro pircējs iegūst Renegade bāzes versiju ar 1,6 litru 110 ZS benzīna motoru un priekšējo riteņu piedziņu vienkāršākajā komplektācijā Sport. Modernais Multi-Air turbomotors 140 ZS versijā pieejams variantā 4×2 ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet 170 ZS versija kombinēta ar pilnpiedziņu un deviņu pakāpju automātisko kārbu.

Dīzeļdzinēju paletē 1,6 litru 120 ZS Multijet kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu (EUR 23 600) un priekšējo riteņu piedziņu, bet pilnpiedziņas versijas izmantos divlitru turbo dīzeli ar 140 un 170 ZS, pie tam spēcīgākais dīzeļdzinējs pieejams vienīgi īpaši smagiem bezceļiem nokomplektētajā Trailhawk versijā, komplektā ar pilnpiedziņu un deviņu pakāpju AK.

Jau bāzes versijā Sport 4,23 m garais Renegade būs aprīkots ar sešiem gaisa drošības spilveniem, klimatkontroles sistēmu, no kalna nobraukšanas palīgsistēmu un skārienjutīgu multimediju-informācijas ekrānu, bet dārgāko komplektāciju aprīkojumā būs (daļējs uzskaitījums): adaptīvā kruīzkontrole, kas uztur konstantu attālumu līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, aklā leņķa kontroles sistēma, automātiskā parkošanās palīgsistēma, atpakaļskata kamera un sistēma, kas virzoties atpakaļgaitā brīdinās par šķērsli vai iespējamo traucēkli. Renegade ir 17-22 cm klīrenss (atkarīgs no versijas), 16,17 vai 18 collu riteņi, piecvietīgs salons un bagāžas nodalījums ar 350-869 litru ietilpību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.