Pirmais “AvtoVAZ” krosovers maksās aptuveni 9000 eiro (+ foto)

Krievijas autobūves kompānija “AvtoVAZ” nosaukusi sava pirmā krosovera “Lada Kalina Cross” cenu. Pašmāju tirgū automašīna, kas pie pircējiem dosies jau septembrī, maksās 409 000 rubļu, kas ir aptuveni 9000 eiro.

Tādejādi pēc cenas jaunais krosovers ievietojas pa vidu “Lada Kalina” universāla versijām, kura cenu diapazons ir 334 500-488 000 rubļu robežās (EUR  7112-10 376), raksta Autonews.ru.

“Kalina Cross” ir komplektēts ar 1,6 litru astoņu vārstu dzinēju un pieejams tikai vienā aprīkojuma versijā „Norma,” kurā iekļauts stūres elektropastiprinātājs, gaisa drošības spilvens vadītājam, apsildāmi sānu spoguļi, ABS, BAS, audio sistēma ar USB, Bluetooth un brīvroku sistēmu tālrunim, kronšteini kravas stiprināšanai bagāžniekā.

Salīdzinot ar standarta “Kalina” krosovera klīrenss pieaudzis par 23 mm līdz 208 mm – 16 mm iegūti uz piekares modernizācijas rēķina, 7 mm – pateicoties augstāka profila riepām. Interesanti, ka dažos citos krievu medijos ;sis modelis tiek dēvēts par „visādceļu universālu.”

Rudenī “AvtoVAZ” izvedīs tirgū trīs jaunus modeļus. “Lada Kalina Cross” sekos “Lada 4×4 Urban” un “Lada Largus Cross.”

Foto: Publicitātes foto

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.