M. Šūmahera slimības vēstures zaglis izdara pašnāvību

Jaunu ziņu par F1 septiņkārtējā pasaules čempiona veselības stāvokli nav, taču viena ziņa saistībā ar slavenā sportista likteni šobrīd cirkulē medijos.

Vācu “Bild” vēsta, ka pašnāvību izdarījis kāds augsta ranga Šveices apsardzes dienesta darbinieks, kas 5.augustā ticis arestēts sakarā ar aizdomām par Mihaela Šūmahera slimības vēstures zādzību.

Jūnijā nozagtos dokumentus kāda persona mēģināja pārdot, piedāvājot dažādiem medijiem Vācijā, Francijā un Lielbritānijā un prasot par tiem vismaz 60 000 Šveices franku (aptuveni 50 000). Policija noskaidroja kompjūtera IP adresi, no kura piedāvājums medijiem tika izsūtīts pa elektronisko pastu un izgāja uz kādu Šveices firmu ar mājasvietu Cīrihē. Drīz aizdomās turētais tika identificēts, taču 6.augustā aizturētā persona īslaicīgās aizturēšanas vietā izdarīja pašnāvību pakaroties.

M.Šūmahers šobrīd atrodas rehabilitācijas centrā Lozannā, kur atgūstas pēc smagas galvas traumas, ko viņš guva 29.decembrī guva slēpojot kalnos. Sportists esot pamodies no komas un uzrādot pozitīvus signālus, īpaši tad, kad tuvumā atrodoties viņa sieva Korinna, raksta “Bild.”

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.