Bentley plāno atjaunot modeļus Brooklands un Azure

Britu kompānija “Bentley” plāno atgriezt dzīvē divus savulaik populārus modeļus – kupeju “Brooklands” un kabrioletu “Azure.”

Kā prognozē “Autoexpress.co.uk,” abi jaunumi visticamāk iegūs “Mulsanne” tehnisko bāzi un mantos no tā 512 ZS jaudīgo 6,75 litru astoņcilindru motoru.

“Bentley” vadītājs Volfgangs Dirhaimers ir pārliecināts, ka kompānijas rīcībā ir pietiekoši inženiertehnisko resursu, lai spētu palielināt modeļu klāstu un atklāj, ka klienti izrāda interesi par “Brooklands” un “Azure,” tādēļ viņš neredzot šķēršļus, kādēļ tos neatgriezt tirgū.

Kļuvis zināms, ka “Bentley” plāno nelielu kupeju, kas modeļu piedāvājumā nostāsies pakāpi zemāk par “Continental GT.”

“Bentley” kupeja, kas saņems tikai jaudīgus V8 turbo motorus, konkurēs ar “Aston Martin Vantage,” “Porsche 911” un “McLaren P13.” Citas detaļas par šo projektu netiek atklātas, toties mediju rīcībā ir informācija par vēl vienu “Bentley” jaunumu – krosoveru “Falcon” (iespējams, nosaukums tiks mainīts), ko ražotājs vēlas padarīt par jaudīgāko apvidus automobili pasaulē. “Falcon” tiks iebūvēts W12 turbo motors un par krosovera konkurentiem kļūs “BMW X5,” “X6 M” modifikācijas, “Porsche Cayenne Turbo S” un “Range Rover Sport SVR.”

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.