Golf saduras ar 1 miljonu vērtu superauto (+ foto;video)

Monako miljonu eiro vērts Ferrari LaFerrari saskrējies ar VW Golf, bet Kalifornijā (ASV) 150 000 eiro vērtais Ferrari 360 Modena nobraucis no ceļa un apgāzies.

Ja avārijā iekļūst Ferrari, izmaksu ziņā tas nav un nevar būt lēti, taču vēl ļaunāk, ja tāda liksta atgadās ar itāļu jaunāko modeli LaFerrari, kas izgatavots vien 499 eksemplāros un tika izpārdots vēl pirms oficiālās tirdzniecības starta, neraugoties uz iespaidīgo vairāk kā miljonu eiro lielo cenu. Facebook lietotāja A.R supercars shooting ievietotajā ziņā nav informācijas par avārijas cēloņiem, taču viens ir skaidrs – 963 ZS jaudīgā itāļu hibrīda atjaunošana izmaksās daudz vairāk nekā pāris pilnīgi jaunu golfiņu.

Otra avārija notikusi Kalifornijā (ASV), kas fiksēts arī video. Uz līkumainā ceļa, kas ved Santa Monikas kalnos, Ferrari 360 Modena vadītājs zaudē kontroli pār spēkratu un apmetot kūleni, paliek uz jumta  slīpajā nogāzē. Šajā negadījumā vieglus savainojumus guvis Ferrari vadītājs un viņa līdzbraucēja. Kas attiecas uz pašu auto (ražoja no 1995.-2001.gadam, jauna cena 150 000€), tad tas izskatās daudz pamatīgāk cietis.

Foto: Autobild.de

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.