“Seat” parāda „visādceļu” “Leon” universālu (+ foto)

“Volkswagen” sastāvā ietilpstošā spāņu kompānija “Seat” iepazīstinājusi ar “Leon” universāla “ST” vēl universālāko modifikāciju “Leon — X-Perience,” kas savu oficiālo pirmizrādi svinēs Parīzes autoizstādē šā gada oktobrī.

“Leon — X-Perience” aprīkots ar piekari, kas ir par 15 mm augstāka nekā standarta universālam, plastikāta aizsargiem, kas pasargā virsbūvi no skrāpējumiem un pilnpiedziņas sistēmu ar piektās paaudzes „Haldex” – elektroniski vadāmu starpasu sajūgu.

Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita priekšējā buferī integrēti miglas lukturi ar līkumu izgaismošanas funkciju un priekšējais spoileris ar alumīnija dekoru. Tāds pats dekors komplektā ar hroma izplūdes cauruļu uzgaļiem un LED optiku (opcija) ļaus atpazīt X-Perience no aizmugures. 

Foto: Publicitātes foto

Universāla salons izdarināts ar brūnu Alcantara materiālu un oranžās krāsas nošuvēm (par papildmaksu pelēks vai melns ādas salons), komplektā arī skārienjutīgā Seat Easy Connect sistēma, kas automātiski pārslēdzas no displeja režīma uz automātisko režīmu, ja tam tuvina pirkstus.

Foto: Publicitātes foto

 No papildaprīkojuma saraksta visādceļu universāla pircējs var izvēlēties dažādus palīgus, tostarp adaptīvo kruīzkontroli un Front Assist sistēmu ar ārkārtas bremzēšanas sistēmu, kas darbojas 5-30 km/h diapazonā. Sistēma vizuāli un akustiski brīdina vadītāju par šķērsli automašīnas ceļā un, ja vadītājs nereaģē, uzsāk automātisko bremzēšanu.  

Foto: Publicitātes foto

Universāla motoru piedāvājumā būs 1,8 litru 180 ZS benzīna motors, 1,6 litru dīzelis ar 110 ZS jaudu un divlitru dīzeļdzinējs divās versijās ar 150 (320 Nm) un 184 ZS (380 Nm) jaudu. Motorus varēs kombinēt ar sešu pakāpju manuālo vai DSG divsajūgu automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

“Volkswagen” koncerna piedāvājumā ir vairāki šādas nozīmes modeļi – “Audi” ražo universālu “A4” un “A6 Allroad,” “Volkswagen Passat Alltrack,” bet “Škoda – Octavia Scout.” 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.