Horoskops autovadītājiem Līgo svētkos

iAuto astroloģiskā prognoze no 23. līdz 29. jūnijam autovadītājiem(ām). Priecīgus Līgo svētkus!

Līgo svētkos pušķo savu auto ar Jāņa zālēm, ja arī horoskopā tas nav rakstīts! Foto: iAuto

Auns

Aunam patiks pilnīgi viss, kas notiks ar viņu, ap viņu, ar viņa draugiem un ar jebkuru satiktu ceļabiedru,. Draudzības un sirsnības iemiesojums. Tas otrais protams attiecinās uz gadījumiem, kad viss notiek pēc Auna vēlēšanās. Ceļos un neceļos Auns izvēlēsies atraktīvu un amizantu kompāniju. 

Vērsis

Rāms ka ceļa stabs, Vērsis raudzīsies notiekošajā mazliet no malas. Ja vien notikumi negriežas par labu viņam, iekšā nelīdīs un klāt neķersies. Vairāk laiku un savu uzmanību Vērsis veltīs savas dzīvesvietas sakopšanai un svētku noskaņas paildzināšanai, nekā ceļam un nenosakāmas uzvedības sabiedrībai.

Dvīņi

Jūtīgi un neuzmanīgi Dvīņi vandīsies pa ielām, mēģinot atrast kaut ko, kas ietekmēs viņu noskaņojumu. Jāsaka, ka paši Dvīņi noteiks toni teju visur, kur parādīsies, taču labi, ja tas ir tikai mājinieku lokā. Jautrības sāksies tad, kad uz ceļa parādīsies vairāki tādi Dvīņi.  

Vēzis

Vēlme būs nedaudz jaudīgāka, par darīšanu. Vēzis mainīs savu viedokli pārmaiņas pēc trīs reizes, ierasto divu vietā. Svētkus izvēlēsies svinēt mazā mājiņā, ļoti intīmā ļaužu lokā. Tie cilvēki, kas vēzītim šajā nedēļā sastādīs kompāniju, var tikt pie kāda  intīma noslēpuma, vai pat notikuma. Uz ceļa labāk rādīties tikai tad, kad galva no šaubām tīra. 

Lauva

Jo dullāku draugu bariņš, jo Lauva jutīsies kā uz goda pjedestāla. Cīņā par lielāko un krāšņāko vainagu, Tev visas iespējas uzvarēt. Svētku dienās par pārvietošanos labāk aizmirst un nemēģināt pārspēt izgājušo gadu sasniegumus. Tas šogad nenoderēs nevienam. Uz ielas jāievēro nosacījums – no citiem saņem tieši to, kā pret viņiem attiecies.

Jaunava

Būs jāatceras skolas gadi, kad kāds bija gudrāks par Tevi, zināja norādīt uz ceļazīmju nozīmi un vispār kultūru un pieklājību uz ceļa. Tāds noderētu arī šo svētku laikā. Diezgan liela iespēja vest sarunas ar ceļu policistiem, turklāt vairākkārtīgi. Ielāgo, ka spilgts smaids ne vienmēr atbrīvo no  nepieciešamības ievērot noteikumus.

Svari

Steidzīgā solī dosies pretim tālēm nezināmajām, ar lielāko prieku uz ārzemēm atpūsties, ja tas ies secen, pēc svētku dienās būs jādodas darba darīšanās ārpus dzimtajām ārēm. Var būt atgriešanās pie jautājuma, kas uzjundī mazliet nepatīkamas atmiņas. Galvenais saglabāt mieru sirdī un prātā.

Skorpions

Skorpions savā dullumā var noorganizēt kādu ļoti dārgu braucienu. Jārēķinās un jāliek aiz auss, ka nemierīgam prātam seko automašīnas ar ieslēgtām bākugunīm. Drošākā izvēle būs pavisam prātīga un nosvērta šoferīša izvēle. Pašam Skorpionam jāņemas baudīt dzīves kaislīgākie prieki. 

Strēlnieks

Strēlnieks nevarēs atrast kopsaucēju ar savu dzīves draugu biedru un līdzgājēju. Domas dalīsies pat taisna ceļa vidū. Dumpinieks un piedzīvojumu meklētājs būs gatavs doties notikumu virpulī, tikai atliek atrast kompanjonu, kas domā līdzīgi un daudz nerunā. Jārisina pagātnes saistības, vai tik nav aizķērusies kāda neapmaksāta soda kvīts?

Mežāzis

Mežāzis turpinās kalpot likuma burtam un uz ceļa rādīs paraugdemonstrējumus. Svētki izdosies pasakaini brīvi un sirsnīgi, ja vien Mežāzis visu laiku nedomās par darbiem, kurus atstājis nepabeigtus. Nacionālie pieēšanās svētki sev pa pēdām vedīs jūtamus traucējumus veselības aparātā. 

Ūdensvīrs

Sekss, rokenrols un nebeidzamu izpriecu gaisotne kā iesāks šos svētkus, tā nelaidīs vaļā vēl uz ilgu laiku, tādēļ ideālā varianta Ūdensvīram vajadzētu paņemt pēcsvētku atvaļinājumu, auto atslēgas atstāt drošās rokas un ļauties dzīvei. Tiem ūdensvīriem, kuri sapinušiem ģimenes valgos, daudz laiku jāpavada ar bērniem.

Zivis

Zivis rādīs ļoti labu piemēru un turpinās gādāt par savu mājinieku, mīluļu un citu iemīļoto personāžu labsajūtu. Svētku laiku pavadīs pie ugunskura, un ideālajā gadījumā tur arī paliks līdz pat nākamajām brīvdienām.  Neplānoti var ierasties ciemos sievasmātes, vīramātes vai citi, labu mirkli neredzēti radinieki. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.