Jaunais Volkswagen “Amarok Ultimate”

Veiksmīgais pikaps Amarok uzsāk jauno modeļu gadu ar īpaši vispusīgi aprīkotu versiju. Galvenā jaunā Amarok Ultimate iezīme, ar ko tas atšķiras no citiem, ir pārveidotais priekšpuses dizains ar jaunajiem biksenona lukturiem un papildu hroma elementiem.

Amarok Ultimate, kura pamatā ir Amarok Highline ar plašo aprīkojuma klāstu, ir jaunākais augstākās klases modelis Amarok klāstā ar neskaitāmām interesantām iezīmēm.

Īpaši uzkrītošas ir biksenona priekšējo lukturu izsmalcinātās formas ar iebūvētajām LED dienas braukšanas gaismām. Tās ne tikai nodrošina labāku apgaismojumu, bet arī ar abiem hromētajiem stieņiem uz radiatora režģa ievērojami uzlabo Amarok Ultimate izskatu. Jaunos priekšējos lukturus tagad iespējams pasūtīt visiem Amarok modeļiem, kas nozīmē, ka Amarok ir kļuvis par pirmo pikapu klasē, kura papildaprīkojumā ir pieejami biksenona priekšējie lukturi ar LED dienas braukšanas gaismām.

Citi Amarok Ultimate vizuālie akcenti ir ārējo atpakaļskata spoguļu ietvari sudraba krāsā, tonēti aizmugurējie lukturi ar valsts reģistrācijas numura zīmes apgaismojumu no LED diodēm, spīdīgi 19 collu Aragonit vieglmetāla diski ar 255/55 riepām, īpašs logotips, automobiļa apakšdaļas aizsargpanelis sudraba krāsā un hromēti sānu sliekšņi.

Foto: Publicitātes foto

Amarok Ultimate standartaprīkojumā ir iekļauta arī parkošanās palīgsistēma, tostarp atpakaļskata kamera, elektriski pielokāmi un apsildāmi ārējie atpakaļskata spoguļi, apsildāmi priekšējie sēdekļi un RNS 315 navigācijas sistēma ar mobilā tālruņa pievienošanas iespēju. Automobiļa salons ir papildināts ar antracīta un melnas krāsas Alcantara sēdekļu apdari un pītiem grīdas paklājiņiem. Pieejamās virsbūves krāsas ir Candy White, Natural Grey, Reflex Silver, Starlight Blue, Toffee Brown un Deep Black.

Automobili Amarok Ultimate iespējams aprīkot ar TDI dzinējiem ar 103 vai 132 kW kombinācijā ar aizmugurējo riteņu piedziņu vai pilnpiedziņu un manuālo vai automātisko transmisiju, izņemot modeļus ar BlueMotion tehnoloģiju.

Amarok Ultimate cena ir sākot no 34 770 EUR (neto) vai 41 776,30 EUR (ar PVN).

Piedāvājuma klāstā ir pieejami divi jauni modeļi: Amarok SingleCab ar 8 pakāpju automātisko transmisiju, pastāvīgo visu riteņu piedziņu un TDI dzinēju ar 132 kW jaudu (no 31 267,25 EUR ar PVN), kā arī tikpat jaudīgas Amarok versijas ar aizmugurējo riteņu piedziņu (SingleCab un Double Cab).

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.