“BMW” pastāsta par jauno 7.sēriju

Britu medijiem izdevies iegūt informāciju par jauno 7.sērijas modeli, ko tirdzniecībā gaida 2015.gadā.

Izdevuma “Car” interneta vietne informē, ka izskanējušās baumas par “BMW” 9.sēriju nav apstiprinājušās un aprīlī Pekinas motoršovā nodemonstrētais prototips Vision Future Luxury izrādījies 7.sērijas priekšvēstnesis.

Jaunais septītās sērijas modelis līdzināsies “Vision Future Luxury” un mantos no tā agresīvo priekšpusi, radot vēl sportiskāka un uzbrūkošāka dizaina iespaidu. Daudzas sedana virsbūves detaļas iegūs hroma apdari, bet salons „par vairākiem gaismas gadiem apsteigšot pašreizējās paaudzes 5. un 6.sērijas salonus.”

Nākamās paaudzes modelis iegūs virsbūves indeksus G11 un G12, kur pirmais apzīmēs modeli ar īso jeb standarta riteņu bāzi, bet otrs – modeli ar dārgāko un komfortablāko pagarināto bāzi. Kopumā jaunās 7.sērijas garums pieaugs par 35 mm, bet masa samazināsies par 100 kg. Motoru klāstā  būs sešu, astoņu un divpadsmit cilindru benzīna motori, sešu cilindru dīzelis, kā arī pilnīgi jauns četru cilindru turbo motors ar divu litru darba tilpumu un aptuveni 275 ZS jaudu.

“BMW” 7.sērijas jaunā modeļa pirmizrāde paredzēta Frankfurtes 2015.gada autoizstādē, bet pārdošana tiks uzsākta līdz tā paša gada beigām.

BMW 7.sērijas 2014.gada modelis Foto: Publicitātes foto

Vision Future Luxury Pekinas 2014.gada izstādē Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.