“Ford Mustang” Eiropā izpērk 30 sekunžu laikā (+ foto)

Sestdien, 24.maijā “Ford” uzsāka pasūtījumu pieņemšanu jaunās paaudzes “Mustang” iegādei. Jau pēc 30 sekundēm akciju varēja slēgt.

Pirmajai sērijai ražotājs iedalījis 500 eksemplārus, tādēļ tiem, kas vēlējās būt starp pirmajiem, kas tiks pie kārotā amerikāņu muskuļauto (agrāk to Eiropā oficiāli netirgoja), vajadzēja krietni pasteigties un pieteikties internetā, kamēr Lisabonā norisinās Čempionu līgas finālspēle futbolā.

Foto: Publicitātes foto

“Ford” vēsta, ka laikā, kamēr norisinājās spēle (120 minūtes) kompānija saņēmusi 9 300 pieteikumu, bet viss pieejamais daudzums tika rezervēts jau pirmo 30 sekunžu laikā.

Foto: Publicitātes foto

Jaunās paaudzes “Ford Mustang” debitēja aizvadītā gada beigās. Klientiem izvēlei izveidotas versijas ar četru (2,3 litri 309 ZS;409 Nm), sešu (3,7 litri 304 ZS;366 Nm) un astoņu (5 litri 420 ZS;529 Nm) cilindru motoriem. Visu “Mustang” ekipējumā ir vilkmes kontroles sistēma, bet modifikācijai ar piecu litru V8 motoru arī “Launch Control” sistēma, kas nodrošina maksimāli efektīvu paātrināšanos no vietas.

Foto: Publicitātes foto

Gada sākumā “Barrett-Jackson” rīkotajā izsolē tika pārdots pirmais jaunās paaudzes modelis, par kuru kāds klients samaksāja 300 000 ASV dolāru.

Foto: Publicitātes foto

 

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.