“Bentley” kārdina ar jauno apvidnieku (+ foto; video)

Britu luksusa automobiļu ražotājs “Bentley” publicējis pirmo video rullīti, kas, lai arī visai nosacīti, tomēr ļauj nojaust izvēlēto dizaina virzienu automobiļa priekšpusei.

Var noprast, ka “Bentley” apvidus automobilim izvēlēts dinamisks un pārliecinošs dizains, ne velti ražotājs uzsver, ka kompānijas vēsturē pirmais šāda veida modelis kļūs par pašu jaudīgāko un greznāko apvidus auto pasaulē, kas uzstādīs jaunus standartus šajā automobiļu segmentā.

Foto: Publicitātes foto

“Bentley” jaunums tiek gaidīts 2016.gadā. automobilis tiks komplektēts ar vairākiem dzinējiem, tostarp vairāk kā 600 ZS jaudīgu W12, kas ļaus sasniegt maksimālo ātrumu 320 km/h. 2017.gadā izvēlei pievienosies arī hibrīdmodifikācija. Pašlaik sākušies jaunā apvidus automobiļa praktiskie testi, kuriem izmanto tā saukto „mule” – testu prototipu ar jauno tehniku, kas paslēpta zem kādas citas virsbūves (šeit “Audi Q7”).

Foto: Publicitātes foto

“Bentley” apvidus auto tiks ražots Volkswagen koncerna rūpnīcā Bratislavā. Gadā plānots saražot 3000 eksemplārus, automobiļa cena – aptuveni 190 000 dolāru.

Foto: Autoevolution

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.