“Volkswagen” četrdurvju kupeja – “Jetta CC” jau 2014.gadā (+ foto)

Internetā nonākusi informācija, ka pagājušajā nedēļā Pekinas autoizstādē nodemonstrētās “Volkswagen” četrdurvju kupejas koncepta modelis par sērijveida modeli pārtaps līdz 2014.gada beigām.

Laikam jau eksperti labi zināja, ko saka, uzsverot, ka “NMC” (New Midsize Coupe) var doties pie klientiem „kaut vai rīt.” Šodien tam gūts apstiprinājums, jo izdevums “CarNewsChina” publicējis automobiļa sērijveida versijas pirmo attēlu, vienlaicīgi ziņojot, ka četrdurvju kupeja ar iespējamo modeļa nosaukumu “Jetta CC,” uz konveijera nonāks jau šā gada nogalē. “Jetta CC” gan vismaz pagaidām, tiks piedāvāta vienīgi Ķīnas tirgū.

Foto: CarNewsChina

“Midsize Coupe” izgatavots uz “Volkswagen” modulārās platformas “MQB,” automobilim ir “Jetta” līdzīgs eksterjers un salona iekārtojums, kas līdzinās “Golf VII.”

Zem motora pārsega iebūvēts divu litru četrcilindru benzīna turbo agregāts, kas attīsta 220 Zs un dažādas jaudas pakāpēs tiek izmantots arī citos koncerna modeļos. No vietas līdz simtam jaunā kupeja paātrinās 6,5 sekundēs, bet vidējais degvielas patēriņš ir 6,4 litri uz 100 km.

“Volkswagen Midsize Coupe” ir ideoloģiski līdzīgs vēl vienam “VW” koncerna modelim –”Škoda Vision C,” ko čehi parādīja Ženēvas autoizstādē martā. Arī “Škoda Vision C” ir četrdurvju kupeja ar apjomīgu bagāžnieku un četrām atsevišķām sēdvietām.

Foto: CarNewsChina

Foto: CarNewsChina

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.