“Volkswagen Touareg” sagaidījis pārmaiņas (+ foto)

“Volkswagen” modernizējis apvidus automobili “Touareg,” kas šobrīd skatāms pašlaik notiekošajā Pekinas motoršovā.

Izmantojot jaunu radiatora resti ar četrām horizontālām līstēm un priekšējo buferi ar savādāk konfigurētiem gaisa ieplūdes kanāliem un miglas lukturiem, kā arī nedaudz lielākus un modernizētus galvenos lukturus, kas jau no rūpnīcas apgādāti biksenona starmešiem, “Volkswage dizaineriem izdevies panākt modernizētā “Touareg” izskatu mazliet „dusmīgāku.” Aizmugurē jauns buferis ar difuzoru, integrētiem LED miglas lukturiem un hroma dekoriem (opcija), kā arī modernizētiem lukturiem, kas tagad darbojas LED tehnikā. Piedāvājumā iekļauti jauna dizaina riteņu diski, kas var būt 17-21 collu diametrā.

Foto: Publicitātes foto

 Vidus konsolē iebūvēts jauns kontrolieris-grozāmā poga, caur kuru vada daudzskaitlīgas funkcijas, instrumentu paneļa apgaismojums mainīts no sarkanas uz baltu, izvēlē iekļauti jauni salona apdares materiālu varianti, bet rudenī “Touareg” „pieslēgs” internetu, kas nodrošinās pieeju jaunām funkcijām.

Foto: Publicitātes foto

“Touare modernizēta piekare, kruīzkontrolei pievienota Stop&Go funkcija, bet variantam ar V6 TDI dīzeļmotoru “Multi-Collision Brake” sistēma, kas automātiski aktivizē automobiļa bremzēšanu pēc sadursmes, iekļauta jau bāzes aprīkojumā.

Foto: Publicitātes foto

Atkarībā no reģiona “VW Touareg” klientiem tiks piedāvāts ar V6 un V8 TDI turbo dīzeļiem, V6, V8 FSI benzīna vai V6 TSI benzīna turbo agregātu. Ir arī hibrīdmodifikācija, kas attīsta 380 ZS.

“Volkswagen Touareg” kompānijas modeļu gammā tika uzņemts 2002.gadā, kopš 2010.gada apritē ir otrās paaudzes modelis, bet pilnīgi jaunu “Touareg” sagaidīsim 2016.gadā. Vācijas tirgū pašreizējās paaudzes modeļa cena sākas no 50 225 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.