Jaunā “Opel Corsa” – spiegu foto un informācija (+ foto)

2014.gada beigās “Opel” vedīs pie klientiem mazauto “Corsa” jauno paaudzi. Jaunā “Corsa” līdzināsies mazajam brālim “Adam,” tomēr saglabās savu individuālo seju.

Foto: Autobild.de

2014.gada rudenī “Corsa” E stāsies publikas priekšā Parīzes autoizstādē, bet līdz tam vēl daudzi desmiti tūkstošu testu kilometru jāpārvar. Vācu “Autobild,” kas ievietojis testu prototipa attēlus raksta, ka “Corsa” E dizaina veidotāji idejas smēlušies no mazā “Adam,” kas ar savu izskatu spējis pārliecināt daudzus.

Foto: Autobild.de

Tas gan nenozīmē, ka pircēji saņems vēl vienu “Adam” klonu – vēl rūpīgi maskētais prototips tomēr ļauj nojaust, ka, piemēram, galvenie starmeši drīzāk ir aktuālās “Corsa” turpinājums, savs stils arī priekšējam buferim, turpretim radiatora režģis līdzinās “Adam.” Aizmugure zīmīga ar horizontāliem divdaļīgiem lukturiem, buferis līdzinās priekšgājējam, bet aizmugures stikls noguldīts slīpāk, lai piešķirtu vairāk dinamikas kopējam siluetam, savukārt tas, ko “Opel” inženieri nav noslēpuši salonā, atgādina redzēto “Adam” instrumentu panelī.

Foto: Autobild.de

Galvenais jaunās “Corsa” dzinējspēks būs Ženēvas autoizstādē (2014.gada marts) prezentētais “Ecotec” tiešās iesmidzināšanas benzīna motors ar viena litra darba tilpumu. Tagad tas pieejams divās versijās – ar 90 un 115 ZS jaudu, bet nākotnē tiek solīta vēl viena versija. Tieši “Corsa” paredzētā divsajūgu kārba līdz modeļa debijai vēl nebūs gatava, tomēr pastāv iespēja, ka automatizēto pārnesumkārbu “Opel” paspēs sagatavot līdz jaunās “Astra” startam (2015.gada vasara).

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.