“BMW” 9.sērijas prototips jau aprīlī (+ foto)

Aprīļa beigās Pekinas motoršovā vācu autobūves kompānija “BMW” nodemonstrēs jaunu luksusa klases sedana prototipu, kas pēc ekspertu domām, jau līdz 2016.gadam pārtaps par jaunas – devītās sērijas pirmo modeli.

 

 

“BMW” pārstāvji uzsver, ka, veidojot jauno modeli, konstruktori un dizaineri vēlējušies izcelt domu, ka autobūves nākotne nav tikai elektromobiļi, bet arī klasiskie modeļi, kas spēj dāvināt emocijas.

Paredzams, ka 9.sērija dalīs platformu ar 7.sēriju un nākamās paaudzes “Rolls-Royce Phantom.” Kā jau nav grūti iedomāties, 9.sērijas modelis būs vēl lielāks, greznāks un komfortablāks par 7.sēriju.

Lai gan detalizētāka informācija par 9.sērijas prototipa netiek atklāta, vācu mediji vēsta, ka tā pamatā visticamāk ir 2013.gadā Villa d`Este pasākumā nodemonstrētais konceptuālais modelis “Gran Lusso,” ko “BMW” izgatavoja sadarbībā ar itāļu dizaina ateljē “Pininfarina.” Minētais koncepts ir grezna divdurvju kupeja ar 544 ZS V12 benzīna motoru un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Pagājušās nedēļas nogalē kļuva zināms, ka “BMW” izstrādā krosoveru gammas flagmani, septiņvietīgo “X7,” kas bavāriešu modeļu piedāvājumā varētu tikt uzņemts 2017.gadā.

Gran Lusso Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.