Paziņo “Jeep Cherokee” cenas Vācijas tirgum (+ foto)

Jaunais “Jeep Cherokee” sasniedzis Eiropu – aprīlī to sāks tirgot Vācijā un cenu ziņā pieejamākā versiju tur maksās, sākot no 34 800 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Par 34 800 eiro pircējs iegūst “Cherokee” bāzes versiju “Longitude” ar priekšējo riteņu piedziņu un 140 ZS divlitru Fiat dīzeļdzinēju. Par pilnpiedziņu jāpiemaksā 2100€. “Cherokee Limited” versija ar pilnu aprīkojuma komplektu maksās 39 800 eiro. Jaunā deviņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba pieejama kombinācijā ar jaudīgāko (170 ZS) dīzeli Longitude versijā par 40 500€ vai Limited versijā (48 000€) kopā ar 3,2 litru V6 272 ZS benzīna motoru.

Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu krosoveram ir Jeep raksturīgais radiatora režģis ar septiņiem vertikāliem spraišļiem, divdaļīgi galvenie lukturi ar LED dienas gaitas ugunīm, moderns salons ar jaunāko multimediju sistēmu un 8,5 collu ekrānu, 10 gaisa drošības spilveni un virkne elektronisko palīgsistēmu, ieskaitot adaptīvo kruīzkontroli, kas uztur konstantu attālumu līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim un sistēma, kas brīdina par iespējamo frontālo sadursmi.

Par “Jeep Cherokee” galvenajiem konkurentiem tiek uzskatīti “Toyota RAV4,” “Honda CR-V” un “Ford Escape.”

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.