Jaunais Peugeot 108 – drīzumā! (+ foto)

Drīz būs klāt Peugeot jaunais kompaktais pilsētas automobilis Peugeot 108, ko pirmo reizi varēs apskatīt Ženēvas automašīnu izstādē, kas noritēs no 6. līdz 16. martam. Jaunā modeļa pārdošana Latvijā tiks uzsākta šī gada vasarā.

Foto: Publicitātes foto

Peugeot jaunā 108 modeļa dizainā ir piedomāts pie tā, lai automašīna būtu kompakta, īpaša un videi draudzīga. „Peugeot 108 ir pilnvērtīga pilsētas automašīna, ar kuras 4,8 metrus lielo griezes rādiusu pilsētas satiksmē viegli var veikt arī sarežģītus manevrus. Pateicoties šī jaunā modeļa bagātīgajam aprīkojumam un krāsu kombinācijai, to var pielāgot ikviena klienta gaumei.“ stāsta Peugeot Baltic mārketinga vadītāja Kerli Maro.

Peugeot 108 modelis ir 3,47 metrus garš un 1,62 metrus plats, un sver tikai 840 kilogramus. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 196 litri. Ar nolocītiem aizmugures sēdekļiem automašīnas bagāžas nodalījuma tilpums sasniedz 750 litrus.

Foto: Publicitātes foto

Peugeot 108 ir pieejams ar četriem īpaši ekonomiskiem trīscilindru dzinējiem, trīs no kuriem ir viena litra dzinēji ar 68 zirgspēkiem un papildus arī 1,2 litru 82 zirgspēku PureTech dzinējs.

Peugeot 108 modelī ir ierīkota Mirror Screen sistēma, kas automašīnas lietotājam sniedz iespēju pievienot savu viedtālruni, ērti izmantojot visas tālruņa aplikācijas. Ar Mirror Screen sistēmu ir savietojami Android, RIM, Windows un IOS operētājsistēmu viedtālruņi.

Foto: Publicitātes foto

Peugeot 108 ir pieejams ar trijām un piecām durvīm un divās versijās: ar klasisku cieto jumtu un puskabriolets ar mīksto jumta daļu. Turklāt interjeram var izvēlēties trīs dažādas krāsas un spēlēties ar dažādām virsbūves un salona dekoratīvajām detaļām, lai automašīna iegūta īpašnieka raksturu.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.