„Škoda Octavia Scout” – čehu pilnpiedziņas universāla pirmie attēli

Internetā publicēti čehu autobūves kompānijas „Škoda” jaunuma, paaugstinātas pārgājības universāla „Octavia Scout” pirmie oficiālie attēli.

Ražotājs atklājis arī daļēju tehnisko informāciju, vairāk solot pastāstīt Ženēvas autoizstādē (6.03-16.03), kur notiks „Octavia Scout” pirmizrāde.

„Škoda” savu jaunumu iecerējis kā modeli, kas nebaidīsies nobraukt no ierastā asfalta vai grants seguma un izvizināt savu saimnieku par meža ceļiem vai pat nedaudz sarežģītāka profila apvidu. Šim nolūkam „Scout” aprīkots ar pilnpiedziņas sistēmu un piektās paaudzes „Haldex” sajūgu, augstāku klīrensu (+33 mm salīdzinājumā ar standarta modeli), kā arī plastikāta uzlikām, kas pasargā virsbūvi no skrāpējumiem. Komplektā arī 17 collu riteņu diski, jumta reliņi un miglas lukturi.

Foto: Publicitātes foto

„Octavia Scout” motoru piedāvājumā būs divi dīzeļi un viens benzīna motors. Tie nāk no „Volkswagen” krājumiem un būs par 20% ekonomiskāki nekā iepriekšējās paaudzes versijas. Spēka agregātu jaudu ražotājs pagaidām neatklāj, taču zināms, ka agrāk tie attīstīja 150 un 184 ZS dīzeļversijā un 180 ZS benzīna variantā.  

Jāatzīmē, ka jaunajam modelim uzlabota vilktspēja un tagad „Škoda Octavia Scout” varēs vilkt par 25% vairāk – līdz pat 2 tonnām.

Informācija par cenām un tirdzniecības startu tiks paziņota vēlāk. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.