„Jeep Jeepster” („Laredo”) uzsācis testus (+ foto)

2014.gadā „Fiat” sastāvā ietilpstošā amerikāņu kompānija „Jeep” izvedīs tirgū jaunu krosoveru, kas tiks radīts uz „Fiat 500X” bāzes.

Foto: Auto-Motor-Und-Sport

„Fiat 500X” ir krosovers, kas izgatavots uz pagarinātā hečbeka „500L” platformas un „Fiat” modeļu gammā nomaina kopā ar „Suzuki” ražoto „Sedici.” Šo platformu izmanto arī „Jeep” vismazākais modelis, kas  „Fiat” partnera piedāvājumā nostāsies pakāpienu zemāk par „Patriot” un „Compass.”

Foto: Auto-Motor-Und-Sport

Bāzes versijā „Jeepster” būs pieejams ar priekšējo riteņu piedziņu, taču par papildmaksu mazo krosoveru varēs aprīkot ar pilnpiedziņas sistēmu no „Fiat Panda.” Cik ļauj saskatīt labi nomaskētais testu prototips, tad var noprast, ka līdzīgi kā jaunais „Cherokee,” „Jeepster” iegūs stāvi novietotu priekšpusi ar „Jeep” markai raksturīgo septiņu vertikālo spraišļu radiatora režģi un galvenos lukturus, kas pretstatā pieminētajam „Cherokee” nebūs vis smaili, bet gan drīzāk četrstūra formas. Spārnu forma līdzinās „Patriot” un „Compass,” arī aizmugure ir stāvāka nekā „Fiat.” Motorus jaunais „Jeep” krosovers aizgūs no „500L,” kas nozīmē, ka klients varēs izvēlēties divas benzīna (95, 105 ZS) vai divas dīzeļa (85, 105 ZS) versijas.

Foto: Auto-Motor-Und-Sport

„Jeep Jeepster” pirmā atrādīšanās plašākai publikai notiks Ženēvas autoizstādē šā gada martā, bet tirdzniecībā tas nonāks gada beigās.

Foto: Auto-Motor-Und-Sport

Jaunākā informācija, kas publicēta „Automotive News” interneta vietnē, liecina, ka „Jeep Jeepster” sērijveida versijai izvēlēts nosaukums „Laredo.”

Foto: Auto-Motor-Und-Sport

Foto: Auto-Motor-Und-Sport

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.