Joprojām nav skaidrs, kad Šūmahers tiks modināts no komas

Leģendārā Pirmās formulas (F-1) septiņkārtējā pasaules čempiona Mihaela Šūmahera veselības stāvoklis, turpinot atrasties komā, joprojām tiek vērtēts kā stabils, tomēr vēl arvien nav skaidrs, kad viņš tiks modināts no komas.

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Šobrīd viņš jau labu laiku atrodas komā Grenobles slimnīcā.

Mihaels Šūmahers Foto: autogeeze.com

“Joprojām nav skaidrs, kad varēsim viņu modināt no komas. To darīsim vien tad, kad mums nebūs bažu par viņa veselību. Viņa stāvoklis ir stabils, taču nav kritisks,” laikraksts “Bild” citē Grenobles slimnīcas galveno ārstu un profesoru Žanu Fransuā Pajē.

Šūmahera veselības stāvokļa jautājumā šī ir pirmā izplatītā informācija kopš 17.janvāra.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot “Benetton” vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams “Ferrari”.

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu “Mercedes” komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.