„Škoda Superb Combi” ar „Outdoor” paketi (+ foto)

„Škoda” iekļauj universāla „Superb Combi” piedāvājumā „Outdoor” paketi, kas, lai arī nedaudz, palielinās tā iespējas smagākos ceļa apstākļos.

„Outdoor” komplektā ražotājs iekļāvis virsbūves un riteņu arku uzlikas, kas domātas lakojuma pasargāšanai no skrāpējumiem, melnus sintētiskā materiāla buferus, kā arī melnas aizsarglīstes virsbūves sāniem. 1695 eiro vērto komplektu papildina automašīnas apakšas aizsargi priekšpusē un aizmugurē, stiklu tonējums aizmugurē un vēl daži citi uzlabojumi, piemēram, alumīnija sliedītes bagāžas nodalījumā, stūre ar ādas apdari un tekstila grīdas paklājiņi.

Foto: Publicitātes foto

Tiem klientiem, kas patiesi cer sagaidīt no sava universāla vairāk kā tikai aizsardzību no skrāpējumiem un nedaudz skarbāku izskatu, jāvērš skati „Superb” pilnpiedziņas versiju virzienā – tādas ir vairākas, piemēram, komplektā ar 140 ZS dīzeli un „Elegance” aprīkojuma līmeni to var iegūt par 34 390€.   

Motoru klāstā būs 1,8 litru TFSI benzīna dzinējs, kas komplektēts ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, kā arī divlitru dīzelis ar 140 vai 160 ZS jaudu kombinācijā ar divsajūgu automātisko transmisiju.

„Škoda Superb Combi” ar „Outdoor” paketi kļūs pieejams 2014.gada vasaras beigās.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.