„Citroen” DS modeļu saimē tiek uzņemts sedans (+ foto)

Francijas autobūves kompānija „Citroen” oficiāli prezentējusi jaunu sedanu „DS 5LS,” kas papildinās DS saimes piedāvājumu.

„DS 5LS” garums ir 4,7 metri, platums 1,84 un augstums 1,5 metri. Sedana 2,71 m garā riteņu bāze pēc ražotāja apgalvojuma ir labākais rādītājs C segmentā. Salīdzinot ar „C4” sedanu, četrdurvju automobilis ir par 79 mm garāks, 4 mm augstāks un 51 mm platāks, savukārt riteņu bāze abiem spēkratiem ir praktiski vienāda („C4” par 2 mm īsāka).

Foto: Publicitātes foto

„DS 5LS” dizains veidots konceptautomobiļa „Wild Rubis” stilā, ko raksturo līdzīgs radiatora režģa un galveno lukturu noformējums. Uz piederību prestižajai DS līnijai norāda arī bagātīgs ādas, koka un hroma pielietojums salona apdarē.

„Citroen” atklājis, ka automobiļa dzinēju gammā būs divi turbo motori ar 160 un 200 ZS jaudu komplektā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kā arī 136 ZS jaudīgs atmosfēriskais dzinējs, kas strādā pārī ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Automašīnas standarta komplektācijā iekļauta Premium audio sistēma „Arkamys,” multimediju sistēma ar DVD atskaņotāju un skārienjutīgu ekrānu, bezatslēgas pieeja, salona gaisa jonizators, sistēma, kas brīdina par šķēršļiem „aklajā” zonā utt.

„DS 5LS” sedans paredzēts Ķīnas tirgum un tirdzniecībā tas nonāks 2014.gada pavasarī.

 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.