Pola Vokera automašīnai nav konstatēti nekādi tehniski defekti (+ video)

Amerikāņu aktiera Pola Vokera traģiskās bojāejas izmeklētāji nav konstatējuši nekādus tehniskus defektus, kas varēja izraisīt autoavāriju, vēsta slavenību jaunumu žurnāls “People”.

Izmeklētāji arī noliedz, ka negadījumā būtu vainojami laika apstākļi vai ceļa stāvoklis.

“Vainīgs ir ātrums, tikai un vienīgi ātrums,” ziņu aģentūrai AP neoficiāli pastāstīja policijas pārstāvis.

Kā jau ziņots, asa sižeta filmu sērijas “Fast and Furious” (“Ātrs un bez žēlastības”) zvaigzne Pols Vokers 30.novembrī gāja bojā autoavārijā. Sarkano 2005.gada “Porsche Carrera GT” vadīja viņa draugs, auto pārdošanas un sacīkšu kompānijas “Always Evolving” īpašnieks Rodžers Rodass, kurš arī gāja bojā.

Rodass bija profesionāls sacīkšu braucējs.

Aplēstais braukšanas ātrums netiek atklāts, kamēr izmeklēšanā nav iesaistījušies “Porsche” pārstāvji. Domājams, ka tie varēs sniegt precīzāku informāciju no salonā ievietotajiem datu reģistrētājiem.

Lai arī automašīna sadega, saglabājušies trīs datu nesēji. Tie izmeklētājiem varētu atklāt, vai Vokers un Rodass bija piesprādzējušies, vai darbojās gaisa spilveni un vai Rodass pirms sadursmes bremzēja.

Tiesu medicīnas ekspertu slēdzienā secināts, ka Vokers un Rodass gājuši bojā no daudziem traumatiskiem ievainojumiem un apdegumiem.

Vokers kļuva slavens ar dalību filmā “Ātrs un bez žēlastības”, kur atveidoja policistu Braienu O’Konoru. Viņš piedalījies piecās no sešām filmas daļām. Vokers pats veica daudzus no filmās redzamajiem pārgalvīgajiem trikiem ar auto.

Pirmā “Ātrs un bez žēlastības” daļa iznāca 2001.gadā. Sērijas centrā ir ātras mašīnas, skarbi vīrieši un pievilcīgas sievietes, kā arī eksotiskas filmēšanas vietas. Tā ir viena no Holivudas veiksmīgākajām franšīzēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.