„AvtoVAZ” testē jaunu modeli (+ foto)

Krievu autobūves jaunumiem veltītajos izdevumos publicēti jauna „AvtoVAZ”modeļa testu prototipa attēli, kas pēc kompānijas preses dienesta sniegtās informācijas, ir „Lada Priora” pēctecis, kas tirgū nonāks 2015.gada beigās – 2016.gada sākumā.

Preses dienesta vadītājs Aleksandrs Šmigovs apstiprinājis, ka attēlos redzamais prototips ir jaunās Lada B saimes pirmais pārstāvis, kuram piešķirts indekss 2180, raksta “Autonews.ru”

Foto: Publicitātes foto

„AvtoVAZ”neslēpj, ka līdz 2017.gadam plānots izlaist piecus jaunus modeļos. To skaitā ir jau pieminētā „Lada B,” divi krosoveri, hečbeks un apvidus automobilis. Sadarbībā ar Renault tiek izstrādāts pilsētas hečbeks „BM-hatch” un kompakts mazcenas krosovers B-Cross SUV. Pirmais no tiem uz konveijera nonāks 2015.gadā, otrs – gadu vēlāk. 2016.gadā tiks sākta arī krosovera „Lada C-Cross” ražošana.

Foto: Publicitātes foto

Mazliet tālākā sākotnē rūpnīca pievērsīsies nedaudz dārgākā C segmenta modeļu un lielo krosoveru ražošanai, paziņojis Šmigovs, bet „AvtoVAZ”apvidus automobiļa lomu pildīs „Lada 4×4” jaunā paaudze, kas gaidāma 2017.gadā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.