„Mercedes” sācis atjauninātās B klases testus (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija „Mercedes-Benz” izvedusi testu trasē B klases atjaunināto modeli.

Restailinga rezultātā kompaktais automobilis ieguvis svaigāku izskatu, līdzinoties jaunajai CLA un GLA klasei. Tas panākts, pateicoties jaunas formas radiatora režģim, priekšējam buferim un lukturu dizainam.

Foto: Motorauthority

Nelielas izmaiņas sagaidāmas arī aizmugurē, kur saskatāmi vairāki jaunajai C klasei raksturīgi risinājumi. Minivena salonā kardinālu pārmaiņu nebūs, tomēr jau tagad var droši prognozēt, ka aprīkojums papildināsies ar jaunām tehnoloģijām un palīgsistēmām. Nesen „Mercedes” paziņoja par sadarbību ar „Renault-Nissan” motoru izstrādes jomā, tomēr atjauninātā B klase uz šī projekta augļiem vēl nevar cerēt, tādēļ iztiks ar modernizētiem pašreizējās paaudzes agregātiem – četru cilindru benzīna un dīzeļa motoriem.

Foto: Motorauthority

Modifikāciju sarakstam pievienosies elektriskā versija, kas izmantos 100 kilovatu (134 ZS) elektromotoru un ar pilnībā uzlādētiem akumulatoriem varēs nobraukt 180 kilometrus. Sagaidāms, ka atjauninātā B klase savu pirmizrādi svinēs 2015.gada otrajā pusē, visticamāk septembrī, Frankfurtes autoizstādē.

Foto: Motorauthority

Foto: Motorauthority

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.