„Jaguar” sola divas jaudīgas „F-Type” kupejas versijas (+ foto)

„Jaguar F-Type” kupeja tikko nosvinējusi savu pirmo lielāko atrādīšanos plašākas publikas priekšā, kas tika sarīkota Losandželosas motoršovā.

Foto: Publicitātes foto

„F-Type” kupeja tiek piedāvāta trīs versijās: „F-Type” (340 ZS), „F-Type S” (380 ZS) un „F-Type R” (550 ZS), pie tam pēdējais variants ir jaudīgākais sērijveida modelis “Jaguar” kompānijas vēsturē. Ilgi gan tā nepaliks, jo kompānijas galvenais dizainers Jans Kallums atklājis, ka „F-Type” kupejai tiks radītas vēl divas jaunas versijas – jaudīgā RS modifikācija un topmodelis „RS GT.” Tās atšķirsies ar vēl jaudīgākiem motoriem un vieglāku konstrukcijas svaru.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā daudzfunkcionāla platforma pieļauj dažādu izmaiņu veikšanu – inženieri var mainīt virsbūves parametrus un dzinēja konfigurāciju, tādēļ modeļa iespējas tiks maksimāli izmantotas, paskaidrojis „Jaguar” pārstāvis.

Foto: Publicitātes foto

Par „F-Type” kupejas un konstrukcijā līdzīgā „F-Type” rodstera jaudīgajām versijām tika ziņots arī agrāk – vasarā mediji vēstīja, ka britu kompānija strādā pie 700 Zs jaudīgas kupejas versijas, kā arī jaudīgā „F-Type” rodstera varianta, kas iegūtu astoņu cilindru kompresormotoru ar 608 ZS jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.