VAZ-2104 „piesmej” Porsche 911 (+ video;foto)

Internetā ievietots video, kurā pārbūvēts VAZ-2104 (pareizāk sakot, “Nissan 240SX” ar VAZ universāla virsbūvi) taisnā automaģistrāles posmā apdzen 620 ZS jaudīgu “Porsche GT2 RS.” Pārbūvētais VAZ piederot kādam Serdžio no Grieķijas.

Foto: Za Rulom

Protams, šāds video „silda sirdi” daudziem krievu autobūves entuziastiem, tomēr tik pozitīvam iznākumam netic pazīstamais izdevums zr.ru (Za Rulom), kas raksta sekojošo: parastam VAZ-2104 (no 2010.gada Lada-2104) nebūtu ne mazāko iespēju sacensties ar “Porsche 911” jaudīgāko modifikāciju, jo vācu superauto maksimālais ātrums ir 330 km/h, kamēr VAZ ar pūlēm sasniedz 150 km/h.

Foto: Za Rulom

Tomēr šajā gadījumā pretī vācu tehnikai stājas japāņi, ja precīzāk, tad “Nissan 240SX,” no kura aizgūts salons, motors un šasija. Visas detaļas un mezgli ir pamatīgi pārbūvēti un uzlaboti, piemēram, automašīnai joprojām ir četrcilindru dzinējs, taču, pateicoties daudzām jaunām detaļām un jaudīgam turbo kompresoram tā jauda sasniedz vismaz 400 ZS. Taču arī šādā gadījumā, lai uzveiktu Porsche, augstāk minēto faktu būs par maz, it īpaši tad, ja atceramies par VAZ „izcirstās” virsbūves aerodinamiku.

Foto: Za Rulom

Lai nu kā, grieķa VAZ „rēbuss” paliek neuzminēts. Varbūt tā bagāžniekā paslēpts balons ar slāpekļa oksīdu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.