“Škoda” sāk ražot modernizēto “Yeti” (+ foto)

Čehijas autobūves kompānija “Škoda” savā Kvasinas rūpnīcā uzsākusi krosovera “Yeti” atjauninātā modeļa ražošanu.

Turpmāko kompaktās klases krosovers pie pircējiem ripos divos variantos: kā smalkāk un elegantāk noformēts „pilsētnieks” (“Yeti City”) un raupjākas apdares „laucinieks” (“Yeti Outdoor”), kas atšķiras savādākiem buferiem un plastikāta uzlikām, kas pasargā virsbūvi no skrāpējumiem.

Škoda Yeti City Foto: Publicitātes foto

Modernizācijas rezultātā “Škoda Yeti” ticis pie jauna priekšgala, kas veidots jaunās paaudzes “Octavia” stilā un ir zīmīgs ar jauna dizaina radiatora režģi, lukturiem un buferiem. Agrāk izmantotie apaļie dienas gaitas lukturi nomainīti pret taisnstūrveida gaismekļiem. Nedaudz mainīts arī aizmugures lukturu un bagāžnieka vāka dizains, bet salonā izceļas jaunais stūres rats, kas pie “Yeti” pārceļojis no jaunās “Octavia.” Interjeram izmantoti jauni sēdekļu pārvalki un centrālās konsoles  apdares elementi. Modernizētais “Yeti” kļūst par pirmo “Škoda” modeli, kura aprīkojumā iekļauta atpakaļskata kamera. No palīgasistentu klāsta jāizceļ jaunā parkošanās palīgsistēma, kas prot novietot automašīnu brīvā vietā gan paralēli, gan perpendikulāri. Eiropas tirgū “Škoda Yeti” piedāvā ar četriem dīzeļa un trim benzīna motoriem, kas pārklāj jaudas diapazonu no 105-170 ZS. Atkarībā no versijas tos var komplektēt ar sešu pakāpju mehānisko vai sešu un septiņu pakāpju robotizēto DSG divsajūgu kārbu.

Škoda Yeti Outdoor Foto: Publicitātes foto

Pie Vācijas dīleriem modernizētais “Yeti” nonāks jau decembra sākumā, “City” variants maksās, sākot no 18 990€, bet par “Outdoor” prasīs vismaz 19 190€.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.