“Volkswagen” laiž klajā “Tiguan Exclusive” (+ foto)

“Volkswagen” papildinājis “Tiguan” modeļu klāstu ar jaunu versiju “Exclusive,” kas pārdošanā nonāks par sākuma cenu 31 175 eiro.

“Tiguan Exclusive” pamatā ir “Sport&Style” aprīkojuma versija, kas papildināta un uzlabota ar vairākām ekstrām. Jaunā versija atšķiras ar “Savannah” tipa 19 collu vieglmetāla riteņu diskiem, virsbūves krāsas buferiem, melniem sliekšņiem, riteņu arkām un buferu apakšām.

Foto: Publicitātes foto

Salons izdarināts ar Nappa almandīna (tumši sarkana) toņa ādu un melnu jumta apšuvumu, ko papildina ar ādu apvilkta un kontrastdiegiem greznota stūre un ātrumpārslēga uzgalis. Sērijveida aprīkojumā būs sporta sēdekļi (tikai priekšā), sportiska regulējuma piekare un dekoratīvās sliekšņu uzlikas ar “Exclusive” uzrakstu.

Foto: Publicitātes foto

Vadītāja sēdeklim ar elektromotoriņu palīdzību var regulēt augstumu un atzveltnes slīpumu, to var pārbīdīt garenvirzienā vai noregulēt sēdvirsmas virsmas slīpumu. Atzveltnes aizmugurē iekārtotas glabātuves sīklietām un atvāžams galdiņš, savukārt pasažiera sēdeklis ir pilnībā nolokāms, kas ļaus ievietot salonā pārvadāt līdz pat 2,5 m garus priekšmetus.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.