Honda Civic Si kupeja kļūst nedaudz jaudīgāka (+ foto)

SEMA motoršovā Lasvegasā Honda prezentē modernizēto Civic un tā jaudīgo versiju „Si.”

 Kārtējā restailinga rezultātā japāņu kupeja ieguvusi jaunu izplūdes sistēmu un modernizētu motoru, kura rezultātā 2,4 litru motora jauda pieaugusi no 201 līdz 205 ZS, bet griezes moments palielinājies par 5 Nm – līdz 235 Nm.

Honda Civic Coupe Foto: Publicitātes foto

Veiktas arī nelielas vizuālās pārmaiņas – dizaineri izveidojuši jaunu dekoratīvo radiatora režģi, jaunas formas motora pārsegu, priekšējo un aizmugurējo buferi, kā arī galvenos un aizmugures lukturus. 

Foto: Publicitātes foto

Jaudīgā Si versija atšķiras ar oriģinālu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, difuzoru, spoileri uz bagāžnieka vāka, kā arī jauniem riteņu diskiem, kuru izmērs pieaudzis par vienu collu – līdz 18 collām. Detalizētāku informāciju par atjaunināto modeli ražotājs sola sniegt Losandželosas autoizstādē, kas durvis vērs novembra beigās.

Foto: Publicitātes foto

Honda Civic pašreizējā paaudze ASV tirgū debitēja 2011.gada februārī, taču jau pirmajās dienās pār ražotāju gāzās kritikas lavīna, savukārt populārais izdevums Consumer Reports pat nosauca japāņu ražojumu par lētu un neatbilstošu, izslēdzot to no pircējiem rekomendējamo automobiļu saraksta.
Jau tā paša gada vasarā Honda ieviesa kardinālas izmaiņas, izmainot Civic izskatu, uzlaboja drošības un komforta līmeni, pārveidoja šasiju. Aizokeāna tirgū Honda Civic tiek piedāvāts ar kupejas un sedana tipa virsbūvēm, benzīna un hibrīda dzinējiem, versijā, kas darbojas ar gāzi, kā arī jaudīgajā Si un īpaši ekonomiskajā HF variantā.

Honda Civic Coupe Si Foto: Publicitātes foto

 

Honda Civic Coupe Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.