„Nissan” atklāj (gandrīz) jaunā „Qashqai” izskatu (+ foto)

Japānas autobūves kompānija Nissan publicējusi stipri aptumšotu krosovera „Qashqai” attēlu, kas tomēr gandrīz pilnībā atklāj jaunā modeļa izskatu.

Ilgi gan paslēpes vairs nevajadzēs spēlēt, jo modeļa pirmizrāde notiks jau rītdien, 7.novembrī. Attēlā redzams, ka dizaineri izmantojuši iestrādes no Ženēvas autoizstādē (2013.gada marts) parādītā koncepta „Hi-Cross” un Frankfurtes motoršovā (2013.gada septembris) debitējušā jaunās paaudzes „X-Trail.” Automobilim ir agresīvs dizains, ko veido profilēts motora pārsegs, kompānijas logotips hromēta dekora ietvarā un LED dienas gaitas „bultas,” kas skatās tajā pašā virzienā.

Tāpat kā pirmās paaudzes modelis, arī jaunais „Qashqai” tiks piedāvāts ar divu garumu riteņu bāzi un attiecīgi piecām vai septiņām sēdvietām. Motoru klāstā tie paši agregāti, kas padarīti ekonomiskāki un videi draudzīgāki, kā arī jauns 1,2 litru turbo benzīna dzinējs ar 133 zirgspēku jaudu. Vēlāk tiek solīta arī krosovera Plug-in hibrīda modifikācija. Sērijveidā „Qashqai” būs priekšējo riteņu piedziņa, bet pilnpiedziņu pircējs iegādāsies par piemaksu.

Tirgū jaunās paaudzes „Nissan Qashqai” nonāks jau nākamā gada sākumā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.