„Osram” laidis klajā divtik jaudīgas ksenona un halogēnās spuldzes

Foto: osram.com

Apgaismes izstrādājumu ražotājs „Osram” laidis klajā divtik jaudīgas ksenona un halogēnās automašīnu spuldzes „Night Breaker” sērijā, portālu „iAuto” informēja ražotāja pārstāvji.

Halogēna spuldzes „Night Breaker Unlimited” izstaro līdz pat 110% vairāk gaismas, par 40 metriem garāku gaismas staru un par 20% vairāk baltās gaismas nekā standarta halogēna spuldzes. Turpretī jaunās ksenona spuldzes „Xenarc Night Breaker Unlimited” sniedz līdz pat 70% vairāk gaismas, to izstarojums ir līdz 20 metriem garāks un līdz 5% gaišāks nekā standarta ksenona spuldzēm.

Kā portālam „iAuto” norāda „Osram” Latvijas pārstāvis Mārtiņš Umbraško, „Night Breaker” jaunās spuldzes sniedz dabiskus un spilgtus toņus, kas ir būtiski, lai uz ceļa pamanītu jebkuru šķērsli vai bīstamas situācijas.

„Divtik spilgtāka spuldze neapžilbina pretimbraucējus, jo nodrošina apbaismojumu tieši uz ceļa tā, lai gaisma nespīdētu acīs,” skaidro Umbraško.

Jauno spuldžu ražošanu „Osram” sācis šogad, un Latvijas tirgū tās parādījušās 1.septembrī.

„Osram” ir viens no pasaules lielākajiem apgaismes izstrādājumu ražotājiem. Uzņēmuma produktu portfelī ir komponenti ar visdažādāko pievienoto vērtību, tai skaitā lampas un spuldzes, optoelektroniskie pusvadītāji, tādi kā LED spuldzes, elektroniskie palaidēji, apgaismes vadības sistēmas un apgaismes risinājumi.

„Osram” visā pasaulē nodarbina aptuveni 39 000 cilvēku, un ieņēmumi 2012. finanšu gadā, kas beidzās 2012.gada 30.septembrī, bija 5,4 miljardi eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.