„Mercedes” atklāj C klases interjeru (+ foto)

Jaunās „Mercedes-Benz” C klases debija paredzēta Detroitas motoršovā, 2014.gada janvārī, tomēr „Mercedes” tik ilgi gaidīt neliek un paver skatu uz automobiļa salonu jau tagad.

Internetā publicētie attēli ļauj secināt, ka C klase kļuvusi sportiskāka, modernāka un vairāk skatās gados jaunāka pircēja virzienā, tajā pašā laikā ne nieka nezaudējot no ierastā komforta, ko pircējs gaida no „Mercedes”.

Foto: Daimler

Viduskonsoles galvenais elements tagad ir skārienjutīgs izvēles selektors ar kuru pārvalda dažādas funkcijas, piemēram, Head-Up iestatījumus vai viedtālruņa darbību. Jau tagad zināms, ka C klasei būs jauna klimatkontroles sistēma, kas saņemot GPS datus automātiski pārslēgs salona gaisa iekšējo cirkulāciju, ja automašīna iebrauc tunelī. Standarta variantā salonā būs 7 collu krāsains informācijas/navigācijas ekrāns (8,4 collas par piemaksu).

Foto: Daimler

Jaunais modelis būs lielāks un piedāvās vairāk vietas aizmugures pasažieriem un bagāžai, bet, pateicoties īpaši vieglu materiālu izmantošanai konstrukcijā – arī vieglāks (vismaz par 100 kg). Motoru piedāvājumā sākumā būs 220 CDI (170 ZS), 250 CDI (204 ZS) un C350 (306 ZS), vēlāk tiem pievienosies sadarbībā ar „Renault” radīts četrcilindru dīzelis. Atkarībā no motora varianta C modelis būs komplektēts ar adaptīvo Airmatic DC piekari, kurai paredzēti četri režīmi: „Comfort,” „Eco,” „Sport” un „Sport Plus.” Protams, neizpaliks arī jaudīgais AMG modelis, kuram zem pārsega darbosies 4 litru V8 (450 ZS).

Foto: Daimler

„Mercedes-Benz”C klase tiks ražota ar sedana, universāla, kupejas un, iespējams, kabrioleta virsbūvēm. Vācijas sedans tirgū nonāks 2014.gada 15.martā.

Foto: Daimler

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.