“BMW” publicē 4.sērijas kabrioleta attēlus (+ foto)

Vācu kompānija „BMW” publicējusi 4.sērijas kabrioleta attēlus un darījusi zināmu tehnisko informāciju.

Foto: Publicitātes foto

„BMW” 4.Series „Cabrio” ir 4,64 m garš, 1,82 m plats un 1,38 m augsts. Pirmie divi parametri pilnībā sakrīt ar pirmo 4.saimes modeli – „Coupe,” vienīgi augstums kabrioletam ir par 2 cm lielāks.

Foto: Publicitātes foto

Abiem modeļiem ir identiska riteņu bāze (2,81 m) un arī radniecību izskatā būs grūti pārprast. Galvenā atšķirība, protams, ir metāliskais trīs daļu jumts, kas salokās nepilnās 20 sekundēs. Jumts no iekšpuses pilnībā pārklāts ar mīkstu materiālu un aprīkots ar salona apgaismojumu.

Foto: Publicitātes foto

Salocīšanas mehānisms strādā ātrumā līdz 18 km/h. Kad pārsegs noglabāts, bagāžas nodalījumā ietilpst 220 litri, taču tad, kad tas pacelts, aizmugurē atbrīvojas vieta 370 litriem – par 20 litriem vairāk nekā kabrioleta priekštecim uz 3.sērijas bāzes. Bagāžas nodalījumam tagad ērtāk piekļūt – izveidota lielāka vērtne, ierīkots elektromehānisks „palīgs,” kas salocīto jumtu paceļ no bagāžnieka grīdas, bet garāku priekšmetu pārvadāšanu atvieglos nolaižama aizmugures sēdekļu atzveltne (sērijveida aprīkojums).

Foto: Publicitātes foto

Jaunajam kabrioletam ir vairāk vietas salonā gan virs braucēju galvām, gan aizmugures pasažieru kāju zonā.

Foto: Publicitātes foto

Līdz ar modeļa startu kabrioleta pircējiem būs pieejami trīs motori – divi benzīna (245;306 ZS) un viens dīzeļa dzinējs (184 ZS). Sērijveidā visi komplektēti ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, bet, piemaksājot 2150 eiro, var iegūt automātisko astoņu pakāpju pārnesumkārbu. Iespējama arī pilnpiedziņas versija (modelim 428i), par kuru jāpiemaksā 2500 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Opciju sarakstā izvēle plaša – sākot no vējtvera (360€) līdz LED starmešiem (1900€) un sēdekļu atzveltnēs iemontētiem muguras sildītājiem (2500€). Cenu ziņā pieejamākā 4.sērijas kabrioleta versija startē no 46 300€ (420d), bet par 306 ZS jaudīgo modifikāciju (435i) ar astoņu pakāpju automātisko kārbu dīleri prasīs vismaz 56 150€.

Foto: Publicitātes foto

„BMW” 4.sērijas kabriolets tirdzniecība nonāks nākamā gada martā.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.