„Lamborghini Cabrera” atkal pieķerts testos (+ foto)

Auto jaunumu mednieki, kas dežūrē pie Nirburgringas trases apmales, savās kamerās fiksējuši superauto „Lamborghini Cabrera,” kas tiek gatavots kā modeļa „Gallardo” pēctecis.

Šoreiz tas jau daļēji atbrīvojies no maskējošā tērpa, ļaujot saskatīt lielās gaisa ieplūdes atveres priekšpusē un taisnās virsbūves virsmas, kas veidotas flagmaņa „Aventador” un konceptauto „Venero” stilā. „Cabrera” tehniskais pamats ir platforma, ko tas dalīs ar nākamās paaudzes „Audi R8.”

Foto: Publicitātes foto

Pateicoties plašam alumīnija un kompozītmateriālu detaļu pielietojumam „Cabrera” svars salīdzinājumā ar „Gallardo” samazināsies par vairākiem desmitiem kilogramu, bet 5,2 litru V10 dzinējs agrāko 570 ZS vietā attīstīs aptuveni 600 ZS. Standarta izpildījumā „Cabrera” tāpat kā visi Lamborghini būs pilnpiedziņas sportkārs, taču par papildu maksu ražotājs var to pārveidot par ekstrēmāku un grūtāk savaldāmu aizmugurējās piedziņas spēkratu.

Foto: Publicitātes foto

Atšķirībā no „Gallardo”, kas izmanto sekvenciālo pārnesumkārbu „Cabrera” motors tiks komplektēts ar septiņu pakāpju divsajūgu transmisiju.   

Foto: Publicitātes foto

„Lamborghini Cabrera” sērijveida modeli prezentēs nākamā gada pavasarī.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.